Hans Biesheuvel

Hans treedt op als spreker, dagvoorzitter en presentator. Hij spreekt over de onderwerpen ondernemerschap, strategie, bestuur, beleid, financiën en politiek.

Ondernemer

Hans Biesheuvel groeit op in een ondernemersgezin. Na het VWO gaat hij aan de slag bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In de avonduren volgt hij een studie aan de HEAO. In 1988 richt hij een technische groothandel op onder de naam Biesheuvel Techniek.

Arko van Brakel in gesprek met Hans Biesheuvel, rasondernemer en oprichter van ONL, over het behartigen van belangen van ondernemers in de politiek.

Hij wordt voorzitter van MKBNederland en neemt plaats in de sociaal economische raad. Het aantal faillissementen in detailhandel neemt in die tijd flink toe en Hans richt zich met name op deze sector. Hij stelt zich kritisch op richting het bankwezen en houdt zich bezig met de problemen rondom kredietverlening.

Ondernemend Nederland

Na een aantal jaar verlangt Hans Biesheuvel weer naar het ondernemerschap en hij richt een nieuwe ondernemersvereniging op: ONL voor ondernemers.

ONL richt zich op de belangen van ondernemers en heeft als doel Nederland ondernemender te maken. Naast zijn werkzaamheden voor ONL is Hans Biesheuvel ook adviseur en commissaris voor diverse bedrijven.

Digitale transformatie begint met een visie en strategie.

Over digitale transformatie. De houdbaarheidsdatum van een gemiddelde bedrijfsstrategie is steeds korter aan het worden. Een langetermijnstrategie is logischerwijs nog onmisbaar maar tegenwoordig moet deze veel vaker geëvalueerd worden. Nokia en Kodak zijn trieste voorbeelden van wat er kan gebeuren als je dit niet doet.

Er is simpelweg geen andere optie: bedrijven moeten voorbereid zijn om zichzelf opnieuw uit te vinden. Binnen de transformatie zijn er 3 hoofddomeinen; het ‘businessmodel’ van een organisatie, de klantrelaties en de manier waarop het bedrijf zelf opereert.

Want niet alleen de bedrijven, maar ook elke werknemer moet opnieuw uitgevonden worden. Ben jij klaar voor jouw eigen make-over?

We kijken uit naar een kennismaking, horen graag uw uitdaging en of oplossing. Use cases, ervaringen en successen zijn ervoor om te delen.

Data Driven Projects – Data Driven Professionals – Sinds 1998.
Nijverheidsweg Noord 60- 50
3812 PM Amersfoort – Amsterdam – Nederland
Stuur een mail via het onderstaande formulier bel ons 0031-628843396 of we zijn te vinden op Twitter


    Please prove you are human by selecting the star.