Low code – No code

Low-code is een softwareontwikkeling gericht op het visueel ontwerpen van applicaties, waarbij niet langer (enkel) gebruik wordt gemaakt van traditionele computercode.

Veel organisatie beslissers staan aan de vooravond van het maken van nieuwe keuzes voor rationalisatie van het IT-landschap.
Voor het realiseren van nieuwe IT-systemen kunt u kiezen voor standaardpakketten of maatwerksoftware. In het geval van standaardpakketten bieden leveranciers eigen standaard solutions of add-ons van standaardproducten van leveranciers zoals Microsoft. In geval van maatwerk wordt veelal gekozen voor een ontwikkeltaal zoals .Net of Java. Echter, een hybride oplossing voor nieuwe IT-systemen zijn zogenaamde Low-Code platforms.

Low-Code Platforms – ook Rapid Application Development platforms (RAD) genoemd – zijn al geruime tijd aanwezig op de markt en hebben zich tot zeer volwassen en robuuste producten ontwikkeld. Bovendien zijn ze in diverse specialisaties in te delen.
Voorbeelden hiervan zijn OutSystems, Mendix, Salesforce, het Nederlandse bedrijf Betty Blocks en Thinkwise.
De Low-Code Platforms winnen aan terrein bij zowel mid-market als enterprise-organisaties. De toepasbaarheid van deze platforms is zeer uitgebreid, van app- en websystemen tot en met grootschalige mission-critical enterprise-applicaties.

  • De Voordelen op een rij:
  • Lage time-to-market en investering
  • Laag projectrisico
  • Continuïteit in kennis en kunde
  • Geïntegreerde Application Lifecycle Management
  • Hybride realiseren van applicaties


Wij kijken uit naar uw ervaring, uw uitdaging en of hulpvraag voor het opstellen van een Roadmap, een routekaart voor uw strategie en excellente operatie.
Digitale transformatie begint met een visie en strategie.

We kijken uit naar een kennismaking, horen graag uw uitdaging en of oplossing. Use cases, ervaringen en successen zijn ervoor om te delen.

Data Driven Projects – Data Driven Professionals – Sinds 1998.
Yellowstones gebouw aan de Nijverheidsweg Noord 60- 50
3812 PM Amersfoort – Amsterdam – Nederland
Stuur een mail via het onderstaande formulier bel ons 0031-628843396 of we zijn te vinden op Twitter


    Please prove you are human by selecting the house.