Robotic Process Automation

De RPA software robots zijn bedoeld om ‘saai’, repetitief, foutgevoelig werk waar veel tijd in gaat zitten, te automatiseren. Als de softwarerobots dat werk overnemen, kunnen collega’s zich concentreren op wat echt belangrijk is.
Voor de RPA oorsprong kunnen we kijken naar het software testen.
U kunt mensen een programma laten doorlopen en fouten laten opsporen, maar een software robot kan dat ook. En in dit geval sneller en beter. Dit kan zich op veel verschillende processen betrekken. Hiervoor hebben we gerealiseerde oplossingen voor u gereed. Deze robots zijn binnen 1 werkdag voor u aan het werk.

+ Denk hierbij aan: Administratieve werkzaamheden
+ Financiële en IT support-werkzaamheden
+ Backoffice-werk

People process profit- uiteraard staat de medewerker centraal.

People Process Profit – De klanten en de medewerkers de gebruikers van de robots staan centraal.

RPA Roadmap – Een routekaart, in 4 stappen op weg naar een succesvolle oplossing.

Stap 1: Haalbaarheid en toepassingen lijst. Awareness fase week 1, formeren van een aantal interne professionals. Product/Process specialisten met kennis en ervaring binnen uw bedrijf.
Stap 2: Bedrijfsmodel en werkproces analyse. Week 2 tm 4: Start met het realiseren van de eerste successen en het maken van een aantal robots. Dit kan oa. met open source oplossingen, proef licenties en vrij verkrijgbare oplossingen.
Stap 3: Selectie van leveranciers, technologie en alternatieven. Week 5
Stap 4: Start met een CoE een Center of Excellence. Vanuit de CoE Laten we de werking van RPA successen zien. Dit insprireert en genereert nieuwe robot initiatieven. Week 6

RaaS Robot as a Service

Wij werken met alle oplossingen en leverancierskeuzes van onze opdrachtgevers. Hierin zijn we onafhankelijk en gaan we mee met de beste keuze, de meest effectieve en prijs/kwaliteit voordelige oplossing.

Leveranciers top 10 : zoals: UiPath – Automation Anywhere – Blue Prism – WorkFusion – RoboPlatform -Kofax – Pegasystems – NICE- Kryon Systems – Antworks- ..

RPA

Digitale transformatie, het veranderingstraject. Wij geloven dat implementatie van robots meer is dan alleen IT. Zorgvuldige implementatie van robots gaat volgens ons gepaard met een duidelijke visie en strategie, waarbij de mens en de processen de hoogste prioriteit hebben. We gaan verder dan het volgen van een trend en laten zien dat er voor échte digitale transformatie meer nodig is dan het implementeren van software robots. Het onderhouden en doorontwikkelen vanuit een duurzame lange termijn visie.

Repetitief werk kost vaak veel tijd en wordt als saai ervaren.
Door deze combinatie kunnen er sneller fouten gemaakt worden, fouten die voorkomen kunnen worden wanneer gebruik gemaakt wordt van Robotic Process Automation.
De robots zorgen voor het overnemen van saaie, foutgevoelige en of kostbare processen.

Door repeterende taken te automatiseren, is outsourcing van dit soort werkzaamheden niet meer nodig en kan uw personeel weer aan de slag met datgene waar ze goed in zijn.
Robotisering zorgt dan ook niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor tijdsbesparing en een verlaging van de werkdruk.
o werkt uw personeel efficiënter en effectiever dan voorheen.

  • Waarom kiest u voor de inzet van Datadriven Professionals?
  • Uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en IT strategie. Data gedreven projectmanagement ervaring sinds 1998.
  • Eerst een positieve RPA business case voordat we zullen starten
  • Onafhankelijk van leveranciers, de beste keuze wordt gemaakt. Of we werken met de reeds door u gekozen leverancier.
  • Alle programmeurs, developers,projectmanagers en professionals zijn volledig gecertificeerd.
  • Bewezen staat van dienst, track record bij zowel grote als kleine nationaal en internationaal opererende organisaties.
  • Expert in het opleiden, trainen van eigen medewerkers, gericht op het goed en beheerst achterlaten van een verder functionerende organisatie.

Wij kijken uit naar uw ervaring, uw uitdaging en of hulpvraag voor het opstellen van een Roadmap, een routekaart voor uw strategie en excellente operatie.
Digitale transformatie begint met een visie en strategie.

We kijken uit naar een kennismaking, horen graag uw uitdaging en of oplossing. Use cases, ervaringen en successen zijn ervoor om te delen.

Data Driven Projects – Data Driven Professionals – Sinds 1998.
Yellowstones gebouw aan de Nijverheidsweg Noord 60- 50
3812 PM Amersfoort – Amsterdam – Nederland
Stuur een mail via het onderstaande formulier bel ons 0031-628843396 of we zijn te vinden op Twitter


    Please prove you are human by selecting the house.