The Big Reset – Willem Middelkoop

Willem Middelkoop waarschuwt er al jaren voor: The Big Reset. Want met de groeiende schulden en de toenemende geldcreatie, is het huidige systeem onhoudbaar volgens Middelkoop.

Volgens Willem Middelkoop laat de coronacrisis eens te meer zien dat het huidige financiële systeem niet meer houdbaar is. Waarbij hyperinflatie volgens Middelkoop een realistisch scenario is. En dus moet het systeem op de schop met behulp van een ‘Big Reset’.

Hoe dat eruit zou moeten zien, en waarom Middelkoop dit als enige oplossing ziet, legt hij uit in gesprek met Janneke Willemse.

Het Boek: the Big Reset van Willem Middelkoop

https://www.cdfund.com/clientdata/222/media/pdf/The-Big-Reset.pdf

‘Het huidige financiële systeem is onhoudbaar’
18 februari 2021 16:30 RTL Z uitzending

De juiste mensen in samenwerking met de Robot systemen.
Hoe bereiden we de medewerkers, managers, klanten en relaties voor op deze ontwikkelingen?

In de praktijk merken we wat het effect is van de tools, de robots en automatiseringshulp welke we implementeren. Bij een juiste communicatie en overdracht is er weinig tot geen weerstand. Deze ervaringen en use cases delen we graag zodra we deze hebben opgeleverd en zodra deze worden vrijgegeven voor publicatie.

Op zoek naar een digitale partner om alles uit de 2030 digitale agenda te halen? Neem contact op met onze experts om vrijblijvend uw plannen en ambities te bespreken.

We kijken uit naar een kennismaking, horen graag uw uitdaging en of oplossing. Use cases, ervaringen en successen zijn ervoor om te delen.

Data Driven Projects – Data Driven Professionals – Sinds 1998.
Nijverheidsweg Noord 60
3812 PM Amersfoort – Amsterdam – Nederland
Stuur een mail via het onderstaande formulier bel ons 0031-628843396 of we zijn te vinden via Linkedin en Twitter

One thought on “The Big Reset – Willem Middelkoop

Comments are closed.